Bär med dig ditt kontor i portfölj

Många av de som arbetar på kontor har möten på olika platser och måste därför få med sig det viktigaste på et smidigt sätt. Med rätt portfölj får du inte bara med dig dina saker, du gör det på ett snyggt sätt också. Läs mer om portföljer här och ta del av de olika modellerna, formerna och materialen som du kan välja mellan. Det som är signifikant för portfölj är att denna typ av väska har hårda eller halvhårda kanter, samma sak gäller för ramverket. Ursprungligen var dennas väskas huvudsyfte att man skulle bära papper i den, vilket gör att den fortfarande förknippas till kontorsarbete.

Idag ser det annorlunda ut, eftersom de flesta arbetar med dator eller padda är portföljernas former nu mer anpassade för att kunna rymma dagens teknologi. Idag behöver det inte heller vara specifikt kontorsarbetare som använder denna typ av väska, högskolestudenter och elever på universitet har stor nytta av att få med sig allt till och från föreläsningar.

Portföljen är både praktisk och snygg.

Majoriteten av modellerna som finns på marknaden har en längre axelrem och ett mindre handtag. Detta gör att du enkelt kan bära väskan i handen, men också bära den på axel. På så sätt är det inga problem att bära den en lägre stund även om du har packat mycket och väska väger en hel del.

Utanför arbetet är detta också något som män kan bära, på en kortare resa får du med det du behöver. Den går som handbagage på flyget vilket gör det till en ultimat weekend bag för de som inte känner att handväska är ett alternativt. Här kan du med fördel välja en mörkare mer robust modell som passar både på jobbet och fritiden, och som inte kommer fara illa av att du är ute och reser.