I behov av tredjepartslogistik?

Är det så att du är i behov av tredjepartslogistik? Tredjepartslogistik kallas också för TPL eller 3PL och det innebär en tredje part utöver kund och säljare. Denna tredje part har hand om vissa delar eller alla delar av själva logistiken. I praktiken innebär det att ett företag kan anlita ett annat företag så att de sköter leveransen av en vara. Detta heter även outsourcing. Inom detta finns det flera tjänster som transporter, lagerhantering med mera.

Du som behöver tredjepartslogistik, du kan besöka https://www.isydistribution.se/fakta-om-tredjepartslogistik-3pl-e-handel/. På denna sida finns företaget ISY, som har en mängd olika tjänster inom 3PL inom bland annat e-handel, men även inom andra saker.

De ser till så att det du vill skicka levereras dit det ska på ett snabbt och effektivt sätt, med korta leveranstider och spårbara paket. De erbjuder även samdistribution. Det gör det mer kostnadseffektivt.

Få hjälp med 3pl inom e-handel

Är det så att du behöver hjälp med tredjepartslogistik när det kommer till e-handel så är ISY ett bra val. Du kan besöka dem på https://www.isydistribution.se/fakta-om-tredjepartslogistik-3pl-e-handel/. Det underlättar en hel del att ta in en tredje part för att ta hand om vissa delar. Detta företag har flera tjänster inom 3pl varav e-handel är en av dem. Med dem kan du få ett upplägg som är smidigt och ger dig lägre kostnader. Det är smidigt att använda sig av dem som en tredje part.

Detta företag vänder sig till bland annat till e-handelsföretag och andra företagare som kan ha behov av en tredje part för att sköta logistiken. Hos dem kan du lagra varor, och ändå ha kontroll över dem via en online tjänst som finns. Vill du veta mer om vad det innebär att använda sig av ett företag för hjälp med er tredjepartslogistik så kan du läsa mer om det på deras hemsida.