Satsa på rätt sorts packtejp

Packtejper i flera material
Packtejp det är den tejp som är mest använd över hela världen. Med​ packtejp kan man tejpa kartonger för att försluta dem, men den går även använda till andra saker så som märkning, pallsäkring, buntning, emballagering och annat. Denna tejp är många gånger tillverkad i olika material. De vanligaste materialen är PVC, polypropen, polyester och ECO-papper. 

Packtejp är något som många företag har nytta av. Om ni skickar mycket paket i just kartonger och lådor så är det inte fel att använda denna sortens tejp. Dessutom går det att få packtejp med tryck. Det innebär att du kan få en tejp som har exakt det tryck du vill den ska ha. Det kan vara ditt företags logga, text eller bilder. Det går även att välja mellan olika färger.

Packa och förslut med tejp

Packtejp är vad det låter som, en tejp man har när man packar. Det är perfekt att tejpa kartonger med denna sortens tejp. Det eftersom att den är anpassad att fungera bra med just lådor och kartonger. Tejpen sitter där den ska och lossnar inte. Du som är på jakt efter riktigt bra tejp du kan vända dig till Skandiatape. Hos dem finns det packtejper men även andra sorters tejp. Du kan välja tejp med eller utan tryck. Det finns även enkelhäftande tejper så väl som det finns dubbelhäftande tejper. 

​​​Hos detta företag hittar du även etiketter, avspärrningsband, halkskydd, magnettejp samt en massa andra bra saker. Vill du se hela deras utbud eller läsa mer om packtejpen, besök då deras hemsida.