Smarta system för wayfinding

informationssystem​​​Letar du efter ett smart system när det gäller wayfinding och informationssystem​? Kolla in länken för spännande input på området. Det är ett väldigt etablerat företag som har stor kompetens på detta område och garanterat kan hitta smarta lösningar.

Skyltar ska vara lätta att känna igen och förstå. Det är viktigt att de får fram ett tydligt budskap och gör det lättare för folk att hitta det de letar efter. Det ska vara inkluderade och ska kunna matcha behov hos många typer av användare.

Wayfinding handlar om att kunna vägleda människor till deras mål. Många typer av kompetenser involveras i detta. Det handlar både om bra arkitektur, kommunikation, interiör och liknande.

Smart wayfinding gör skillnad

Många faktorer bidrar till en effektiv vägvisning. En fundamental aspekt är välplacerade skyltar och tydliga grafiska element som kan komplettera upplevelsen. Den bästa möjliga lösningen är ofta den som använder minsta möjliga information för att ta en människa från punkt A till B. Principen är att ett enkelt budskap ofta är mer effektivt. Det gäller i många olika sammanhang och är definitivt relevant här.

Modulex är ett internationellt företag som har verksamhet i 45 länder. De tillhandahåller lösningar för många olika branscher bland annat hälso- och sjukvård, utbildning hotell och restaurang och mycket annat. De skapar lösningar både till bostäder och offentliga miljöer och har en väldigt bred kompetens på området.

Om du behöver smart wayfinding detta definitivt ett tips väl värt att kolla upp och du hittar mer information på deras hemsida, där du också naturligtvis hitta kontaktuppgifter om du vill gå vidare. De svarar gärna på alla frågor du har på området och ett förutsättningslöst första samtal är ofta bästa möjliga metoder för att gå vidare på. Vill du skapa tydliga enkla vägledningssystem är detta definitivt ett bra steg att ta.