När du behöver PP-band

Har du behov av PP-band för ditt företag? När det gäller PP-band så kan du hitta det hos ITO Pallpack. Hos dem finns det en mängd olika sorters packband och även packmaskiner. Du kan även hitta annat inom förbrukningsmaterial. Det de bland annat kan erbjuda är:

  • Sträckfilmsmaskiner
  • Tejpmaskiner
  • Bandningsmaskiner
  • Packmaskiner
  • Förbrukningsmaterial
  • Smart palletering

När man talar om PP-band så är detta en form av packband. Det passar bra att ha då du ska banda paket, kartonger, plastlådor eller lättare pallar.

Välj rätt sorts PP-band

Om du behöver ha PP-band så finns det idag lite olika varianter av dessa. De finns från 5 mm upp till 15 mm. Har du redan en maskin, så kan du få hjälp med att välja rätt packband till den hos ITO Pallpack. Detta band brukar användas en hel del inom logistik, då med lådor av wellpapp, frigolit, plast. Sedan används de även ofta inom tryckeribranscher, runt tidningar och tidskrifter. PP-banden går även bra att använda för olika kartonger, för burkar och flaskor, för olika konstruktioner och inom livsmedelsindustrin.

Hitta det du behöver för att packa på rätt sätt

Du som behöver packningsmaskiner, tillbehör, band och så vidare, du bör vända dig till ITO Pallpack. Hos dem hittar du ett brett utbud av just dessa saker. De kan även hjälpa dig kring din logistik och mycket mer. Du kan med fördel besöka deras sida för att läsa mer om deras olika tjänster och produkter. Du kan även ta kontakt så kan de berätta mer om vad de kan göra för dig och ditt företag.